Jedenácté narozeniny LadyCroft.cz

Rok se sešel s dalším rokem a naše - vaše stránky opět slaví narozeniny, tentokrát už jedenácté. Co k těm jedenácti letům říct...byly to roky jak nesmírně zábavné, tak i náročné. Celý LadyCroft tým se postupně přesunul do Prahy (ač zakladatel, pan Fuentes, tvrdošíjně tvrdil, že z něj Pražák nikdy nebude), začal se více vídat a vymýšlet stejné poťouchlosti, na jaké jste od nás již zvyklí. Několikrát jsme změnili design, stali se oficiální fanouškovskou stránkou a tak dále a tak podobně, však to znáte. A právě proto, že to znáte, což znamená, že jste nám věnovali pozornost, četli si články, třeba je i komentovali nebo chodili na srazy, vám všem chceme poděkovat, protože bez vás, návštěvníků, by naše více než desetileté úsilí nemělo smysl. 
 
Tým sice zůstal v sestavě Pablo - constantine - Arakanga, takže jsme už nedosáhli původního počtu čtyř členů, nezdá se ale, že by to nějak vadilo. Ráda bych tu uvedla ještě jedno poděkování, které patří zaprvé constantinovi, který neúnavně pracuje na stránkách a vylepšuje je (i když zbylí dva členové týmu mají dojem, že je dotáhl k dokonalosti, tak co tam chce pořád dodávat?), zadruhé našemu zakladateli, panu Fuentesovi, který přichází se spoustou nápadů a ani po více než deseti letech neztrácí nadšení pro tuto herní sérii. 
 
Co od nás dále můžete čekat? Především tu je letní sraz, na který vás všechny srdečně zveme (ač tentokrát nechystáme žádnou novou deskovou hru, protože zcela upřímně, na to je moc velké vedro). Na tomto srazu také odhalíme, na čem poslední měsíc ne až tak pilně, jak bychom měli, pracujeme. Novinky ze světa TR jsou samozřejmost, stejně jako publikace oficiálních materiálů. A třeba opět dojde i na nějaký ten stream.
 
Ještě jednou vám za tým LadyCroft.cz děkuji za vaši přízeň, snad vytrvá i v dalším roce a pokud se všichni neupečeme v těchto tropických dnech (protože výročí a letní srazy LC mají vždycky nějakou specialitu, ať už to je nefunkční metro, rozkopané Dejvice nebo odstávka vody, takže počasí, které nám Lara dovezla snad z Egypta, se dalo čekat), tak se tu snad sejdeme i za rok :)
 
Arakanga
 
 
 
Sdílet: