Chystáme pro vás...

I přesto, že je léto a technika našemu týmu nepřeje, se nevzdáváme. Přípravy ovšem trvají déle, než jsme čekali. Proto jsme se vám rozhodli alespoň přiést článek o tom, na co se můžete těšit v blízkých týdnech. 



Design pro každou část LadyCroft
Ano, je to tak! Pokud si pamatujete, jak stránky vypadaly před velkou změnou, jistě víte, že Občasník, Legacy a Nicatadytakynic měly vlastní design a vlastní barevné schéma. A brzy se tyto rozmanité designy na LadyCroft objeví zase. Nový design čeká i Dílničku, takže doufáme, že se vám změny budou líbit a zlepší vaši orientaci na stránkách :)

Občasník
V minulém článku jsme vyjádřili úmysl oživit Občasník, v době sepisování tohoto článku na tom již aktivně pracujeme. Prozradím jen, že společně s constantinem odehráváme 4 levely (2 každý), na jejichž recenze se budete moci těšit. Také máme v plánu občasník mírně odobčasnit - recenze byste se tak měli dočkat jednou za čtrnáct dní. 

Lařina dílnička
V Lařině dílničce se brzy dočkáte dvou nových návodů - geometrie a příkazů. Nově také oznamujeme, že po dohodě se Scribblerz budeme překládat i jejich návody, aby i tvůrci levelů, kteří moc neovládají angličtinu, nebyli v nevýhodě :)

Letní sraz 
Nezapomněli jsme ani na tento slib. Pomalu (hodně pomalu) se rozhoupáváme a zvažujeme další letní sraz, na kterém jako minule nebudou chybět TR tématické hry. Dočkáte se (možná,pokud ho někde vyhrabu ve skříni...) SaboTRa, který se osvědčil již na dvou srazech, dále pak další hry, kterou pro vás chystáme :) A pokud vás odrazuje náročnost znalostních soutěží, nezoufejte. Jak SaboTR, tak nové tématické hry si zahrajete i za předpokladu, že Tomb Raider moc dobře neznáte.

Legacy...možná? 
Možná si ještě pamatujete na projekt Tomb Raider: Legacy. Jde o projekt, který se mně i Pablovi válí ve složkách v počítači a který jsme již nějakou dobu nechali ležet. To mi v poslední době začalo připadat jako škoda. Proto oznamuji změnu na Tomb Raider: Legacy - The Find. Můj zásek má za vinu především chyba v části Ostrov, kterou nejsem schopná opravit a dohání mě k šílenství dlouhé měsíce. Protože je ale zbytečné sušit si v šuplíku zbytek hry (když mám panství hotové z 95%), rozhodla jsem se dokončit jen část hřbitova a vydat alespoň tyto dva levely. Proto se v dohledné době můžete těšit i na další screenshoty, pokud bude bůh NGLE milostiv.

In the Name of Aton
Ani constantine v NGLE nezahálí (ač se přiznáváme, že se do tvorby levelů dostáváme postupně, pomocí vzájemného hecování a zavádění uzávěrek, které nedodržíme tak v třetině případů :D ). Oznamuje, že na jeho levelu In the Name of Aton se nadále pracuje, konkrétně dochází k přetexturování na HD textury. 

A to je vše! Doufáme, že se vám výčet novinek líbí, a že nám prominete to šnečí tempo. Brzy v článcích na shledanou :) 

Sdílet: