Ach, ty počítače!

       Tým LadyCroft.cz má jednu zvláštní schopnost. Ale nenechte se zmást - není to žádná superschopnost. Naopak to je spíš neschopnost, jakési prokletí osudu, které nám znepříjemňuje život všemi možnými i nemožnými způsoby. Jsou to negativní počítačové vlny. 

       Znáte ten pocit, když se vám jen pro trochu špatnou náladu zasekne celý počítač? Když nové komponenty z nevysvětlitelného důvodu kolabují, když ztrácíte data a celkově vás počítače posílají do horoucích křemíkových pekel? Tak přesně tohle všichni tři nechtěně ovládáme. Dlouho jsme to považovali za náhodu, ale po událostech poslední doby nám to začalo být podezřelé. Musí to být nějaké LadyCroft prokletí, nějaký virus. Protože jak je možné, že všem třem LCčanům kolabují počítače jeden za druhým?!

      Teď přišla řada na mne. Já, Arakanga, jsem strávila poslední týden a kus nadáváním, vztekáním se a proklínáním veškeré elektroniky, což - jak nad tím teď přemýšlím - tomu počítači asi moc nepřidalo. Zkrátka - zkolaboval mi počítač, na kterém mám veškerou rozpracovanou grafiku pro podsekce LadyCroft, i rozehrané levely na recenzování. Doufám, že brzy tuto kletbu zlomím, ale do té doby se vám musím omluvit - grafika pro LC se opozdí. Jen o trošku. Ale stejně to té kletbě dám sežrat.

       Vaše rozzuřená

Arakanga

Sdílet: